torsdag.

började dagen med att gå på skolan, men var bara där till lunch sen knatade jag hem till lägenheten och hämtade mina grejor och gick till bussstationen och väntade på bussen hem till hammarn. När jag kom hem så hämtade mamma upp mig och vi åkte hem och käkade mat, senare så var det den årliga musikalen som AO har, så jag och mamma och jonas åkte och såg det, jätteduktiga var dom allihopa. Sen kom kusin och vi fikade och snackade skit bara, Mysigt.


//S

onsdag kväll.

ikväll har jag hunnit med ganska så mycket. Först jag var ute på en promenad med Karolina :) härligt och få träffa henne, var ett tag sedan sist. Efter det så gick jag hem och käkade middag, sen kikade emma förbi en sväng. Hon satt  vid datorn och jag städade, haha så social var vi med varandra, sedan så knatade hon vidare och ja fortsatte med att städa lägenheten och diska och packa eftersom ja ska hem imorgon så. Nu blir det till att koka en kopp te och fortsätta kika på OTH! Finns ingen bättre serie!

// S

.....

igår blev det inte mycket bloggning, men men gick i skola till halv 2 och sen var ja på körskolan en sväng, sen kom pernilla och vi gick till daffys och käkade, tog en skinksallad. Supergott. Efter vi suttit där och snackat en massa skit och ätit drog vi ner på stan och gick mest runt och kikade. Sen for hon hem mot lungvik och jag till lägenheten, var ute och sprang en sväng igen sen drog jag upp till emma och vicki som satt och kikade på Desperet. Efter det så kollade vi på cougar town eller hur det stavas. Senare så tog vi en promenad på OK och sedan vidare på max. Satt där ett bra tag och bara snacka. Mysigt mysigt.

Idag så var jag ledig, morsan bjussa på lunch på plaza, supergott. sen så satt ja på körskolan och plugga, och nu ska ja strax bege mig upp mot blåcenter och ut och gå med Karolina =).

skolan..

tog mig upp kl 6 imorse och var ute och sprang en sväng. Sprang runt 40 minuter och sen hem och duschade och käka frukost, sedan vidare mot skolan. Har mum nu och vi bygger hemsidor. Vilket jag hatar, koder hit och dit. Går kortdag idag som tur är. Är så otroligt skolless nu så det finns inte.


Dag 5 - En bild på ett ställe du varit på.

Ett ställe jag har varit på är i spanien. Det var så roligt när jag var där för vi var där tillsammans med släkten. Det är ett ställe ja saknar, men som tur är så är det inte lång tid tills jag är där igen ;)



//S

bilder.

tänkte bara slänga upp några bilder sen vi var på model lab.


Mormor, Mamma, jag.

Syskonen Bergvall i ett nötskal.




Fridafridolin




Fisen ;)




Jag och världens bästa mor.

// S

Dag 4 - En vana du önskar du inte hade.

En vana jag önskar att jag inte har är att jag inte tuggar så satans mycket tuggummi. Jag tuggar hur mycket tuggummi som helst.  Det går minst ett paket om dagen. hehe

// S

helgen.

Har knappt suttit vid någon dator i helgen så jag tänkte bara berätta lite snabbt vad jag har gjort.
I fredags så var det skola och sen skulle jag mamma,mormor,lisa och frida på model lab, och när man väl kom dit så fick man vänta i två timmar på att bli sminkad. Det andra gick som smort, nån bild blev det köpt, så satans dyyrt!
Sen åkte jag bussen hem och var på  bil och gummi nästan hela kvällen. Sen vidare till boback och var där en stund.

Igårmorse så klev jag upp halv sju för att ut och gå med hundarna och träna. Sen ner på bil och gummi som hade premiäröppning och var där och fotade fram till halv två. sen blev jag bjuden på middag och sen sov jag en bra stund på kvällen, hehe var så trött. Efter det så kikade vi mest på tv.

Idag(söndag) så vaknade jag för en liten stund sedan, och nu blir det bort till kusin och dricka kaffe och umgås!

Dag 3 - En bild på dig och dina vänner.





några bilder på mig och några av mina vänner =) <3

Dag 2 - Meningen bakom ditt bloggnamn.

meningen bakom mitt bloggnamn är ganska enkelt. Eftersom jag heter sofia i förnamn och bergvall i efternamn så blev det sofiabergvall =)

Dag 1 – Ett nyligen taget foto på dig och 10 intressanta fakta om dig själv.



1.jag är väldigt glad som person och omtänksam.
2.Jag har kommit in i en fas då ja bara vill träna,träna,träna.
3.Förut levde jag för hästarna, men sedan phillur gick bort har jag tappat intresset lite, jag finner nästan ingen ork till att åka till stallet, det är smärtsamt att se alla andra ha sina hästar och pyssla med dom. Men till sommaren så hoppas jag att loisan kommer.♥
4.Jag är en person som hatar att sitta stilla, jag har många gärn i elden hela tiden. Nya ideér hela tiden.
5.Jag är en sån person som ofta fixar åt andra och donar och har mig, men ändå får jag nästan ingenting tillbaka, jag är för snäll helt enkelt.
6.Jag älskar min
hembygd. Men det är inge fel på östersund heller. när jag har tagit studenten så skulle jag kunna tänka mig att bo kvar ändå om jag har ett bra jobb.
7.Jag har världens bästa familj,släkt och vänner.
8.Jag bryr mig väldigt mycket om mina vänner och släkt.
9.Just nu längtar jag superdupermycket till sommaren, för då ska jag och några brudar åka till spanien!
10.Jag är så otroligt less på det mesta förtillfälle.

lista.

bara för att alla andra har gjort listan så hakar ja oxå på att göra det :)

Dag 1 – Ett nyligen taget foto på dig och 10 intressanta fakta om dig själv.
Dag 2 - Meningen bakom ditt bloggnamn.
Dag 3 - En bild på dig och dina vänner.
Dag 4 - En vana du önskar du inte hade.
Dag 5 - En bild på ett ställe du varit på.
Dag 6 - Favorit-superhjälte och varför.
Dag 7 - En bild på någon/något som har ett stort inflytande på dig
Dag 8 - Kortsiktigt mål för denna månad och varför.
Dag 9 - Något jag är stolt över de senaste dagarna.
Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, arg.
Dag 11 - En till bild på dig och dina vänner.
Dag 12 - Varför började du blogga?
Dag 13 - En bild på ditt rum.
Dag 14 - En bild på dig och din familj.
Dag 15 - Ställ in "blanda" på MP3:n nämn de 10 första låtarna.
Dag 16 - En annan bild på dig själv.
Dag 17 - Någon du vill byta liv med för en dag och varför.
Dag 18 - Planer/drömmar/mål du har.
Dag 19 - Smeknamn du har; varför du har dem.
Dag 20 - Någon du ser dig själv gifta dig med/bli lycklig tillsammans med i framtiden.
Dag 21 - En bild på något som gör dig glad.
Dag 22 - Vad skiljer dig från alla andra?
Dag 23 - Något du är sugen på väldigt ofta.
Dag 24 - Ett brev till dina föräldrar.
Dag 25 - Vad jag skulle hitta i din väska.
Dag 26 - Bästa tiden på året.
Dag 27 - Varför du antog denna utmaning.
Dag 28 - En bild på dig från förra året och, hur har du ändrats sedan dess?
Dag 29 - Vad har du lärt dig den senaste månaden?
Dag 30 - Din favoritlåt.

24 mars

blev inte mycket skrivet igår. hade varken tid eller ork, hehe. iallafall igår kväll var jag med malin och vi åkte ut till lungvik och hälsade på pernilla, drack te och fikade kladdkaka och snackade skit bara. trevlig trevlig. sen åkte vi hem till mig och gick ifrån mig till malin i blåsten. vi chilla framför tv och klockan blev närmare halv 11 då blev ja hämtat och vi åkte bara runt och kikade lite, sen kom ja hem och däckade på en gång.

Idag vaknade jag av att jag tokblödde näsblod, sprang till toan och stod ver handfatet sidådär 45 minuter. Sen slutade det. somnade om en stund vaknade igen vid 9 och då blödde jag igenm fast denna gång tog det inte lika lång tid. bara en halvtimme. det bara värker i näsan och svider.. sen nu hände det tredje gången, börjar bli otroligt less.. så få se hur denna dag slutar.

//S

...

DAGENS VILL HA: pengar.
DAGENS KLÄDSEL: bh, trosor, strumpor, ljusa jeans, svart linne, kofta.
DAGENS SMINK: mascara
DAGENS FRISYR: uppsatt.
DAGENS HÄNDELSE: ingen.
DAGENS PLANER: träna.
DAGENS SAKNAD: dig.
DAGENS ROLIGASTE: har inte upplevt någonting särskilt roligt
DAGENS FAVORIT: mamma.
DAGENS HUMÖR:less och irreterad på att förkylningen aldrig ger sig,

Thaimat och bio.

Som sagt så sover världens bästa mamma över här inatt. Mötte upp henne på stan runt 4 och vi for upp på itrim och sedan vidare till elgiganten och sen beställde vi Thai take away. Supergott. Efter det så var tog vi bilen ner på stan, blåste ju och var ju så satans kallt ute.  Mötte upp kusin Helena och Elin på bion och vi såg " Hur många lingon finns det i världen". Skitkul film, värld att se. Kom till lägenheten för en stund sedan och då blev det en tekopp och Desperate Housewives.



/S

22 mars

Min dag börjarde med att klockan ringde kvar i 6. Hade bestämt mig kvällen innnan att jag skulle ut och springa. Så det var bara att kliva upp och dra på sig träningskläderna och skorna och ut en 45 minuter. Härligt. Börjar ju kvart över 8 på tisdagar och då har vi den värsta lektionen på hela veckan, multimedia, just nu håller vi på att bygga en hemsida. sen runt 12 var det mentor och därefter svenska.

Sen gick jag hem och duschade och somna en stund, alltid lika skönt. Nu har jag gjort mig en kopp te och pluggar lite körkortsteori, ska snart vandra ner mot stan och möta upp mamma!


Saknar Louise♥!
/ S

har tagit mig i kragen och återställde bloggen.

Tog och återställde min blogg som jag hade för sisådär två år sedan när jag gick på IV.  Som ni ser så finns det en del gamla inlägg som jag skrev då. Men dom får vara kvar, Orkar inte ta bort dom. Designen kommer att ändras så småningom när jag har tagit mig i kragen och gjort en ny header. Det jag mest kommer att skriva om är nog min vardag och träning och lite ta varje. Ska försöka uppdatera så ofta ja orkar.
Kan ju börja med att berätta vad jag  har gjort idag.

Fick reda på igår kväll att jag var ledig idag. Så jag vaknade runt 9 och drog på mig träningskläderna och gick ut och gick i det fina vädret. gick kanske 45 minuter, väl hemma så åt jag frukost, ett kokt ägg och te. efter det drog jag till gymmet och tränade en halvtimma, sedan ner på stan och var på körskolan, sen mötte ja Louise och vi gick och fikade. efter det blev jag dränkt med en massa smutsvatten av en statsbuss.. dyngsur som jag blev springer jag den lilla biten bort till bussterminalen och in i bussen, betalar och sen fick då bussgubben reda på att han levde. drog hem och sov en stund. hehe sen sisådär två timmar senare så har ja storstädat lägenheten och varit och pantat. Sedan har jag bara tagit det lugnt.
Ni blir det till att dejta kudden. Blir en tidig morgon imorgon.

// S



RSS 2.0