Dag 11 - En till bild på dig och dina vänner.



Jag har världens finaste vänner.
/S.


onsdag.

I helgen så har jag varken haft tid eller ork till att blogga, då jag i stort sätt kört bil hela helgen.

Iallafall så i lördags så vaknade jag runt halv 8 och klev upp och gick ut i farfars och började städa lite. sen upp till ammer och byggde bana inför söndagen då det var ponnytävlingar.
 sen städade jag morbrors bil och efter det käkade jag och sov en stund. allmänt tråkigt att veta, sen så var jag ute och for i stort sätt hela kvällen. kom hem runt halv 2.

söndag så klev jag upp runt 7 och käkade frukost, sen bar det iväg till ammer och jobbade där hela dagen på banan, det gick jättebra för klubbryttarna iallafall :)

Sen i veckan så har jag inte gjort så mycket varit allmänt sjuk och seg..
idag så har jag varit med kusin en sväng och kollat på en lägenhet och sen så var vi och fikade på mammas jobb och nu sitter jag här och ska ha textlektion.

/s.


hehehe.



TOG KÖRKORT IDAG!! :D

chill i solen =)

Här kommer några bilder sen vi satt i solen och snackade skit.=)
/s.

tisdag.

Tisdag idag, klev upp halv 6 och drog på mig träningskläderna och drog ut och sprang i 40 min. sen var det skola som gällde, efter det satt jag och pernilla på torget i solen och sen på pause, sen har jag varit på körskolan och nu har jag pluggat lite. snart blir det en promenad med vicki och emma =)
Två bilder sen idag.
/s.

tidsfördriv

Jag har insett att min senaste kyss: var ett misstag.

Jag har insett att: jag håller på att bryta ihop snart. har 1000 grejor som ska göras.

Jag har lärt mig: att se vilka som är mina riktiga vänner är.

Jag lyssnar på: musik

Jag pratar: alldeles fö mycket.

Jag tycker om: min familj.

Jag avskyr när folk: sviker

Min bästa vän är: hon som funnits där sen man var liten

Min första bästa vän heter: Monica Danielsson.

Kärlek är: man kan visa kärlek på många sätt, till ett djur,vän,pojk/flickvän.

Bästa tiden i mitt liv var: många tillfällen. men en av dom bästa stunderna var när min familj och släkten var till spanien.

Om jag fick göra en sak i hela världen: vinna sjuhelvetes massa pengar.

När jag borstar tänderna: sjunger jag.

När jag lagar mat: lagar jag mat.

Jag tänder på: grrrrrrrrrrrrrrr.

Jag är rädd för: döden.

Den värsta känslan är: hat

Den bästa känslan är: lycka.

Jag är bäst på: att alltid klanta mig ;)

Jag är sämst på: att vara sur.

Jag kommer alltid vara: Mig själv

Det finaste som finns är: lyckliga stunder.

I sommar: ska jag jobba.

Sist jag verkligen grät var: igår.

Jag kan: vara riktigt glad.

Jag kan inte: vara sur så länge.

När jag vill tänka går jag: ut och går.

Min mobiltelefon är: mitt liv.

När jag vaknar på morgonen: kollar jag på klockan och ställer fram alarmet.

Innan jag går och lägger mig: så tänker jag vad ajg ska göra nästa dag.

Just nu tänker jag på: att jag måste gå bort på gårn och ta hand om hästhagen.

Bebisar är: det sötaste som finns.

Idag har jag: sovit.

Ikväll ska jag: åka till stan......

Imorgon kommer jag: att träna.

Jag vill verkligen: en sak.


lördag kväll.

idag har jag inte gjort speciellt mycket, vare med malin en sväng på granngården och hon käkade kams sen hem och sov. sen så ikväll har jag bara umgåts med kusin. vi har bara varit ute och åkt hit och dit och snackat skit. riktigt mysigt!
Snart så!
/ S

bilder.

fick som sagt sova i en säng för första gången på två nätter. Tror aldrig jag har sovit så bra som inatt, vaknade kvart i 8 och var helt utvilad. underbart, klev upp och drack te och satt vid datorn lite, sen tog jag med system ut och fotade lite.








Världens Finaste Plupp!

/S

Dag 9 - Något jag är stolt över de senaste dagarna.

kan ju ta och fortsätta med listan.

Någonting som jag är stolt över dom sista dagarna, hmm. jag kan faktiskt säga allvarligt att jag inte har gjort någonting, jo faktiskt jag tog mig iväg och tränade igår eftersom jag inte har tränat på några dagar, så jag tränade lite igår lungt eftersom jag fortfarande har ont i öronen.

Fredag.

oj här var det bra dött. Den här veckan har faktiskt varit en av dom jobbigaste veckorna på  väldigt länge. Det började med i måndags då jag fick super ont i öronen och det har varit så under hela veckan, har sovit max 2 timmar per natt. men  i måndagsnatt så somnade jag runt klockan två och vaknade 3 och hörde absolut ingenting. jag fick lite smått panik och satte mig upp och slog på en film och kollade på en film, försökte somna om men så fort jag la mig ner så gjorde det så fruktansvärt ont.

I tisdags så var jag till skolläkaren och hon kollade mig i öronen och då såg hon en början på en inflamation, jag skulle börja med att äta en alvedon och ipren tre gånger om dagen, sen kom mamma in och hon sov över hos mig från tisdag till onsdag, natten då var minst lika jobbig som natten innan... morsan snusade och sov, medans en annan låg vaken och rullade tummarna, sen onsdagen då gjorde det som värst ont, hörde absolut ingenting på högeröra och det kom blod ur högeröra framåt kvällen. Fast det slutade kanske blöda efter en kvart. sen började det igen och jag hade så otrolig ont så jag knappt kunde stå upp.. då gick jag bort till akuten och satt där i två timmar innan jag fick komma in, och hon kollade mig i örat och sa att det var en inflamation på gång, ja såklart jag visste det, men det gjorde ju så förbaskat ont. så hon sa att jag skulle dubbla alvedon och iprenen. så då skulle jag ta två alvedon och  en och en halv ipren. även att jag skulle sov sittandes i soffan. och att jag skulle ringa hälsocentralen dagen efter. så när jag hade kommit hem så satt jag mig i soffan allmänt hög på tabletter och kollade på film efter film, kunde inte sova, somnade runt 5 och sov till halv 7... dagen efter så ringde jag hälsoventralen och fick en akut tid och när jag kom tid så kom läkaren nästan på en gång, hon kollade i öronen och gjorde massa grejor med nån instrument grej. sen skulle jag lämna blod och tänk jag är lika rädd varje gång jag sätter mig i stolen och hon ska sticka mig i fingret...

Efter det fick jag vänta i 5 min på provsvaren och läkaren som knappt kunde svenska försökte förklara för mig, men jag förstod inte så mycket av vad hon sa,  men hon kunde inte skriva ut någon antibiotika utan att jag skulle fortsätta med två alvedon och ½ ipren i 5 dagar, och om det inte har blivit bättre om några dagar ska jag komma tillbaka. så nu äter jag 6 alvedon och 4½ ipren om dagen...

Fredag idag och inatt så gick det faktiskt lite bättre att sova, sov iallafall tre timmar sittandes i soffan, hehe sen så hade vi engelska nationella nu på morgonen och jag vill inte ens veta hur det gick.. temat var en generation. så nu sitter jag i bibblan och väntar på att mallan ska komma ner så vi kan gå och käka och sen ska jag på apoteket och köpa mera tablette. sen så bär det av hem till byn. blev skapligt mycket text med det får ni stå ut med :)



RSS 2.0