fredag.

Lovet har gått så otroligt fort. känns som om man skulle behöva längre lov.. men inte länge kvar till sommaren.

Idag vaknade jag runt 8 och då tog jag alla hundar på en promenad och sen åkte jag och frida till stallet och tog ut fröken roos hästar på en skritttur. Härlig häst hon har. Det var ju trots två månader sen jag red sist så det var roligt att sitta på hästryggen igen.

Efter det så åkte jag hem och duschade och sen ner på byn och gick med mamma på jensens och köpte mig ett par jeans och skjorta. eller ja mamma betalade, tack mor! sen gick jag till monica och vi fixade lite ärenden på byn och sen drog vi till hellströms och drack kaffe. sedan hem och då somnade jag på soffan hehe sen började jag med maten och nu blir det väl att äta snart.



/s.

tisdag.

dagen började med att jag var ute och sprang en sväng och sen var jag och kusin ute och gick. en runda. Efter det så kom jag hem och då rev ja upp syster ur sängen som bara ligger och sover om dagarna, dagens tonåringar... sen så kom gick vi bort till kusin och sen så åkte vi ner på byn och mötte upp mamma, vi drog på på lotties och åt lunch, Sen hem och fixade några bilder till morfar, efter det så tog jag cykeln ner på byn igen bort till malin, och vi var på TKH och skrev ut bilderna sen vidare till mamma. sen bort till monica och vi satt och snackade skit ett litet tag, sen cyklade jag och malin hem till mig, upp för hela jävla pålgårdsbacken. helt slut när man kom hem hehe.

Sen började jag med middagen och sen kom mor hem och tog över hehe. Efter middagen så åkte vi till älven och spelade volleyboll ett tag. När vi spelat klart så åkte vi på time en sväng och sedan hem och kusin följde med och vi drack te och läste tidningen. Nu sitter jag här och kollar på desperet.

/s.

påsklov.

Som rubriken lyder så har jag äntligen påsklov nu. så himla skönt, är riktigt skolless.
I lördags så var det ju hotellet som gällde, vi förkrökade hos mig med massa godis och vin,öl,grogg och massa annat smarrigt. spelade ölspelet tror ja det heter, allmänt trevligt. sen runt halv 11 drog vi neröver mot hotellet och där är det alltid lika trevligt =). Dansade och drack och minglade. Sen närmare 1 så kände jag att jag hade fått i mig lite för mycket, men det gick bra, hehe

igår så var det en allmänt bakis dag. mådde skit hela dagen och var med monica och vi bara gled runt och myste i solen, sen var jag bjuden på middag. grillat! Underbart gott. sen åkte vi bara bil runt och hälsade på folk!

Idag så klev jag upp runt halv 9 och ja och pappa åkte ner på firman och tvättade av racern. Sen hem och då var jag så snäll och städade mammas bil invändigt och så. skitigare bil får man ju leta efter.... Sen ringde kusin och frågade om jag ville städa hans bil och jag var snäll och gjorde det. Sen blev jag även bjuden på mat. gott gott.
Nu sitter jag här och håller på att somnar känns det som.

/s.

PÅSK!!!!!!!!!!!

nu är det den årliga påsken!! sitter här och dricker upp allt va sprit heter!
ÖÖÖÖLLLL!

ha en bra påsk och bilder kommer inom kort!!!

// Sofia, Malinx2,tina,prillan,monkan!

Glad påsk!

God morgon och glad påsk på er!

under den senaste veckan så har jag haft fullt upp med både plugg och annat. Har iallafall påsklov nu. Äntligen!
igår var det ju långfredag och vanligtvis så har vi alltid varit till bräcke varenda år så länge jag kan minnas.  men iår så valde vi att inte åka dit utan att vara uppe i rörsjön. så igår var vi uppe i rörsjön hela dagen och hade det trevligt, Skönt att komma bort ibland.

Idag så har jag inte gjort så mycket, vakna runt 12 och kika en sväng på byn, sen nu sitter jag här och väntar på monica som ska bli klar med sina fakenaglar, hehe senare blir det till att smälla igång grillen och grilla och äta potatisgratäng och till det blir det ett glas vitt! mums! sen blir det till att dra sig till hotellet :)

Skriver mera sen.

/ S.

1000 tankar.

hjärnan går på högvarv känns det som, har så mycket tankar och funderingar över allt och ingenting. Sommaren som kommer, det närmasta året. vad händer egentligen. vet fan ingenting längre. jag vill inte inse att det som har hänt faktiskt händer. Känner mig trött och totalt vilsen i mig själv. Har en jobbig känsla inom mig. Vill förneka det som händer.. Allting skrämmer mig till tusen och jag vet inte vad jag ska göra, är totalt okoncentrerad och ingenting funkar längre. Det svider i mig att man inte kan göra någonting. Försöker glömma allting för en stund och bara tänka nu i tiden, inte tänka på framtiden. Inte låta tankarna snurra som en karusell. Bara tänka och se positivt på allting och inte låta mig stoppas.

 

// S


Onsdag 13 april.

Min morgon började med att mobilen ringde halv 6 och jag kände mig som en zombie. Men jag tog mig upp och drog på mig träningskläderna och drog ut och sprang i 45-50 minuter. Hemma till kvart i sju och då tog jag en riktigt långdusch och åt sedan frukost, äggmacka och te. supergott. Sen tog jag det lite lugnt innan jag gick mot skolan, hade ju sovmorgon idag. började 10 med idrott fast vi skulle gå igenom nånting och provade på lite olika grejor. Efter idrotten så gick jag ner till mammas jobb och hämtade henne för vi skulle käka på plaza, Tack för luchen mamma, du är bäst. Kvart över 1 så började nästa lektion och då har vi graf nu.. slutar 5..



Saknar världens finaste plur. Hoppas du har det bra. ♥

// S

Dag 8 - Kortsiktigt mål för denna månad och varför.

Denna månad har jag bara ett mål och det är ett mål som jag håller för mig själv.

förlåååt.

Känner mig sämst som inte har bloggat på över en vecka. Men förra veckan var rent ut sagt ett helvete. Var på allmänt dåligt humör och något så less. iallafall kan ju berätta lite om vad jag har gjort förra veckan, onsdag gick jag till sjukhuset och mötte olivia och fikade med henne och var där en timma tills mamma kom och hämtade oss, sen hem till lägenheten och mötte upp pappa. Vi åkte ner på stan och gick och åt mat. Fick även nya skor av han. världens bästa pappa. Torsdag kan vi bara säga att jag var på något så jävulskt dåligt humör och mådde almänt dåligt.. Klev upp halv 6 på fredag och gick ut och sprang. Sen kom mamma och pappa till stan och vi åkte ut till flygplatsen för dom jävlarna skulle ju till florens över helgen med dahl.. inte ett dugg avundsjuk nej då..

Sen åkte jag hem till Hammarstrand och när jag kom hem så gick jag med hundarna en långsväng bara för att tänka, så himla skönt att bara gå och tänka. Sen tog jag och monica en fika på brödbiten som vi alltid gör på fredagar. Efter det åkte jag hem och gjorde mig midda, lisa skulle äta räknågonting, minns inte vad det heter. Sen gick jag till olivia och var där en stund med hon och oscar. prata allmänt skit bara, sen kom monica och hämtade oss och vi följde med henne till kälarne en sväng, sen hem till hammarn igen och där snurrade vi på ett bra tag. sen hakade vi på J & R till B och var där från typ halv 11 och frammåt. Drack lite vin och surra på. trevligt. Efter ett tag så tänkte jag att jag skulle börja dra mig hemöver och började gå hem till mig, han upp till korsningen i pålgård och då insåg jag att jag inte var så trött, jag var snarare arg och besviken, så jag knatade ner dit igen och satt där till typ 2. sen skjutsade vi hem J & R till kälarne, jag stensomnade i bilen och helt plötsligt när jag vaknade så var vi i stugun och skulle hämta hem monkans pojk. Sov i stort sätt hela vägen. Hemma vid 3.

klev upp halv 7 på lördagen och var ute och sprang. sen åkte jag till stallet runt 8 för det var hopptävling. Allting flöt på bra och alla var så duktiga både funktionärer och dom som tävlade. Kom hem runt 2. Sen sov jag en stund. åt midda och gick med hundarna, sen bort till Daniel och Caroline och hämtade skavsårsplåster. Efter det så åkte vi upp till hellströms och var där hela kvällen och kikade först på körslaget och sen rosa pantern och efter det så såg vi någon film som jag inte ens minnns vad den heter, bra var den iallafall.



Söndag tänkte jag att jag skulle ta en riktigt sovmorgon, men det sket ju sig iomed att kattfan jama tills man kliver upp.. tog det mest lugnt hela dagen, tvättade lite och städade. Sen runt 4 åkte ja och lisa upp till morfar och åt middag där. Hem och somna på soffan innan vi åkte till stan igen.

Måndag. Klev upp tidigt så jag kunde skriva klart mitt tal som jag skulle göra på svenskalektionen. Det var nationella muntliga. Över min förväntan så gick det fruktansvärt bra. hehe ^^ Efter det så gick jag hem till malin och vid drack te och åt wienebröd i solen. Sen hem och laga middag och sen kom J och vi åkte ut på flygplatsen och hämtade mamma och pappa :). Efter det så åkte jag till emma och vi kikade på film och tod det lugnt.

Tisdag. Vaknade halv 6 och drog på mig träningskläderna och ut och sprang i 45 min. Underbart! Efter det så duschade jag och åt frukost. Sen gick jag till skolan och hade utvecklingssamtal. sen MUM och mentor, sen slutade jag, satt på körskolan och pluggade teori och hade körlektion. Sen hem och tränade yttligare en gång i brist på ingenting att göra. Sen sov jag och städade lägenheten. Efter det så tog jag en promenad och mötte upp emma och vi drog på max och bara satt där och snacka skit, Sen blev det lite bilåkning en liten sväng bara, slocknade som en klubbad säl i sängen så fort jag kom innanför dörren.



// S

Helgen

I helgen så har jag inte gjort speciellt mycket. Vare förkyld och bara ute och ränt fram och tillbaka och även vare ute med hundarna en sväng och gått ut och gått med malin och anna.

Igår(måndag) så var jag ledig så jag åkte in till stan med halv sjubussen, förstod inte varför men det blev så iallafall, och sen så gick jag på körskolan en sväng, sen runt 10 halv 11 kom malin och vi drog ner på stan och hon käkade på gauter, sen drog hon vidare upp på pc och jag mötte upp pernilla och vi gick och drack kaffe på törners och sen in på phonehouse med min mobil.. Sen tog vi bussen till lungvik och var ute och gick där en sväng. Sen in till stan och upp till malin och väntade på henne tills hon skulle komma dit, vi skulle käka midda och plugga, men det slutade med att jag somnade och pernilla satt vid datorn. Efter 1½ timma kom hon och då blev det någon grönsakspaj till middag, Asgott! Efter det plugga vi lite, sen slutade det med att malin somnade och även jag och pernilla drog hem, vi är ju inte direkt så social när vi bara sover hehe. vaknade väl runt 7 och då lånade ja mallans platttång och platta håret, sen gick jag hem till lägenheten och kikade på OTH, underbara serie.

Vaknade imorse av alarmet som var ställt på 05.15, då klev ja upp och drog på mig träningskläderna och var ute och sprang en sväng, superhärligt att komma upp i tid på morgonen och träna, då kan man göra annat istället senare under dagen. Kom hem runt kvart över 6 så då duschade jag och gjorde frukost, kaffe och ägg. sen somnade jag en halvtimma hehe, runt 8 gick jag till skolan och nu sitter jag här och håller på med att bygga en hemsida, värsta lektionen på hela veckan.. sen äre bara mentor och efter det drar jag ner på stan en sväng till mamma och sen hem och plugga.


// S


Dag 7 - En bild på någon/något som har ett stort inflytande på dig

Hoppar över dag 6 eftersom jag inte har någon speciel superhjälte.

Dag 7. Någon som har ett stort inflytande på mig är min kusin Olivia. Hon är en av  mina närmsta vänner och hon är stark. Hon varit med om mycket men håller fortfarande skenet uppe. Hon har ett väldigt stort inflytande på mig.+ att hon är en jäkel på att festa!

 
lånade bilden från facebook kusin hehe.

RSS 2.0