onödig lista..

Vem kysste du senast? - hehe
Vem får dig alltid glad? - mina fina vänner, min familj.
Vem skrev åt dig på facebook senast? - jacob.
Vem skrev åt dig på msn senast? - sitter inte vid msn
Vem är din bästa vän? - maliiin och monicaaa!
Vem ringde dig senaste? - pontus.
Vem i din klass prata du med senast? - oj minns inte haha
Vem älskar du? - mina vänner, min familj och alla närstående.
Vem hatar du ? - hatar är väldigt skaprt ord, men ogillar några styshen haha.
Vem skulle du vilja byta liv med? - ingen faktiskt.
Vem kramade du senast? - han.
Vilken kändiskille vill du helst dejta? - hehe många det,
Vilken karaktär i en film/serie hade du velat vara? - oj ingen aning
Vem bråka du senast med? - Pernilla tro ja. 
Vem saknar du? - många det.
Vem har du inte träffat på länge? - hanna och lena.
Vem var du med senast? - malin.
Vem gillade en bild på dig på facebook senast? - orkar inte kolla.
Vem puffa dig på facebook senast? - tsss.
Vem vill du återuppta kontakten med? - oj vet inte
Vem skulle du först berätta  till om du blev gravid? - mamma och pappa tror ja.
Vem vill du träffa nu? - personen ja tänker på ;)
Vem delade du senast en dricka med? - oj minns inte
Vem är den snyggaste tjejen i världen? - finns många
Vem la du senast in på din kontaktlista på mobilen? - jocke.
Vem drack du alkohol med senast? - monica,malin,erik,robin.
Vem vill du festa med? - malin och monica.
Vem är nummer 8 i din kontaktlista på mobilen? - agnes
Vem är den bästa bloggaren? - oj, vet inte. tycker om många bloggar haha
Vem förtjänar inte att vara kändis? - ingen aning.
Vem är snyggast av dina vänner? - monkan och mallan såklart!
Vem sjunger bäst av dina vänner? - mallan
Vem vill du sova med inatt? - tss..
Vem vill du ha en myskväll med? - några kompisar.
Vem ska du träffa imorgon? - massa barn och jobbarkompisarna.

ops.

här har det varit bra dött.. iallafall under dom senaste dagarna så har jag hunnit fått höstlov i onsdags, och sen på onsdags kväll så vart det utgång med klassen, vi tävlade om ett flak och när man kom dit så fick vi en uppgift och det var att samla ihop en massa grejor. och vi lyckades med det och vi vann även FLAKET!! så jävla underbart att ha det fixat till studenten!!
I torsdags så åkte jag hem till hammarn och sedan dess så har jag hunnit med en massa saker, i fredags så kom kusin johan som skulle bo här hos oss i helgen, alltid lika mysigt att träffa han då man inte gör det så ofta.. sen har helgen varit rellativt lugn, eller ja lugn och lugn kan jag väl inte påstå. har farit hit och dit och ränt en massa men sen så har det bara varit myshelg med underbara vänner. 

Börjar jobba imorgon och ska jobba hela lovet, börjar 5 imorgon så det blir till att lägga sig tidigt ikväll. även sen på dagen så åker vi till boda borg!



fina vän! <3

5 - Det här språket vill jag tala flytande

Ett språk som jag skulle vela kunna flytande är nog spanska, jag läste spanska i 4 år men minns inte direkt så mycket av det haha.  sen kanske även franska, och engelska såklart.

tisdag.

vaknade imose av att mobilen ringde av en viss morgonpigg person, jäkla buse, sen så klev jag upp och gjorde te och knäppte på en film och kikade på den. runt 9 så rörde jag mig imot skolan och vid halv 10 så hade vi religon, enda lektionen idag. slutade runt 11, skönt, gick sedan vidare ner på phonehouse och fixade mobilen men ikke sa nicke att det funkar nu. jävla rat.. sen tog jag halc 1 bussen hem till hammarn och under eftermiddagen så uträttade jag en massa ärenden och storhandlade med mamma. sen var det ridhuset som gällde, jag for dit upp och fotade lillsyrran som hade sista gången på sin hoppspecial idag. får se om ja slänger upp nåon bild här sen. sen när jag kom hem så kom monica och olivia upp och då var det till att titta på desperet. Underbara serie!! alltid lika spännande. nu så ligger jag på soffan  och kikar på jägarna och ska snart ta och sova.


måndag morgon.

sitter just nu på busse på väg till stan och skriver på en skoluppgift. har fått så fruktansvärt ont i ryggen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. varenda gupp känns som massa strålningar genom ryggen och jag stelnar till.. ikke bra.
idag har jag möte på morgonen och sen historia på eftermiddagen. Sen ska jag hem till lägenheten och städa den kanske, får se vad jag orkar haha. ne nu ska ja klappa igen datorn och försöka sova.
Kram S

dött..

bra dött på skrivning på denna blogg..
men iallafall så dom senaste dagarna så har jag gått i skola och sen blev det ju helg och det är ungefär samma gamla visa, åka en massa bil tills man lessnar på att vara ute på byn.
Men nått som har hänt denna helg är att det har varit inbrott hos några personer.. Fattar inte att folk inte kan bara låta andras saker bara vara, vilka jävla idioter det finns. Att dom ha mage till att göra inbrott och förstöra för andra bara för att dom inte har råd själv kanske och måste sno andras.. vilka jävla rikspuckon det finns. förbannade snarhyvlar.. aja nog om det. hoppas dom åker fast snart och får det straff dom förtjänar.
Idag så vaknade jag runt 9 och vid 10 kom monica, så vi tog ett träningspass och sen var jag och mamma ute med hästarna och lillsyrran så klart. men kunde bara rida en stund, har fått så jävla ont i ryggen sen en liten olycka...
Sen har dagen rullat på bara. nu blire te med trevligt sällskap.
Jag och mitt fina hjärta <3
Kram S

Tatuering..

Nu är tatueringstiden bokad!!! i december ska jag monica och mamma tatuera oss!! äntligen! :D
GLAAAD TJEJ!
Kram S

Dag 4 - Favoritsaker

mina favoritsaker är nog min mobil och datorn, samt mammas tankkort ;)

...

Här har det inte blivit mycket bloggande på dom senaste dagarna, men man kan säga såhär att i helgen så har jag varit med monica och tina på fredagen och sen i lördags så var jag med malin och ellinor. Bilarna har även fått på sig vinterdäckena, så nu känns det säkrare att köra hehe.  Sen så red jag båda hästarna och dom var jättefina som vanligt, sen var jag hos kusin och lekte med tyra, sen så var jag bara hemma tills det var dax att åka till stan, och vi fick åka med niklas och lillsyrran bor ju hos mig nu i veckan för hon har praktik i stan. haha det spelades dansband hela vägen in till stan och igårnatt så sjöng lisa dansband, hon som hatar dansband.
Idag så hade jag bara religon och vi gjorde inte så mycket, pratade mest haha, sen mötte jag upp syster på stan och hon käkade och jag kolla på.. efter det gick vi på åhlens och kikade och jag hittade en film som jag köpte, det blev IRON MAN 2, haha har fastnat för dom filmerna, dom är så jäkla bra tycker jag, längtar tills trean kommer.. :)
Sen gick jag hem och drog på mig träningskläderna och drog ut och sprang i 50 min. och sen somnade jag och sov tills lisa kom hem och nu så ska vi snart gå till kusin och hämta min påse. sen blir det nog lugnt resten av kvällen.
Kram S

Dag 3 - Mitt favoritland

oj jag har ju inte varit i så många land, men ett av dom landen jag har varit i är spanien och jag tycker att spanien är ett av mina favoritland och skulle mer än gärna åka dit igen men kanske inte till samma ställe som jag har varit på två gånger. men till barcelona kanske. :)

Dag 2 - 3 saker du inte vet om mig

1. jag är väldigt envis.
2. jag bryr mig väldigt mycket om mina vänner och frågar ofta hur det är med dom, är en omtänksam person.
3. jag är oftast ganska stressad och har många gärn i elden..

Torsdag.

råkade försova mig 45 minuter idag, ops. men mamma ringde och jag flög upp ur sängen och kastade på mig kläderna och sen drog jag till skolan och hade för medieproduktion och på den lektionen så ska vi skapa något haha kommer inte igår riktigt vad det heter men jag ska iallafall göra en pekbok för små barn med djur i. Efter det så var det lunch och sen foto C. Vi började direkt med redovisning och sen fick vi en uppgift och sen fick vi sluta. soft att sluta klockan 1 istället för klockan 4!
Sen uträttade jag en massa ärenden på stan och sen blev det lunch på stan med trevligt sällskap och sen gick jag hem till lägenheten och vidare till emma då vi skulle färga hår! Efter det var klart så fick vi skjuts upp till ica och där köpte vi morötter och gurka. Sen blev det film och massa grönsaker! :) vi såg en prinsessan dagbok, alltid lika rolig haha.
(bild från google).
Kram s

Dag 1 - Min favorit serie

oj jag som har 3 favoritserier, det går verkligen inte att välja för alla är lika bra.
desperate housewives
(bild lånad från google.)
One tree hill
(bild lånad från google.)
Gossip Girl
(bild lånad från google.)
God natt S

lista som jag fan ska avsluta denna gång..

Dag 1 - Min favorit serie
Dag 2 - 3 saker du inte vet om mig
Dag 3 - Mitt favoritland
Dag 4 - Favoritsaker
Dag 5 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 6 - Dåliga vanor
Dag 7 - Bloggfavoriter
Dag 8 - Mina favoritskor
Dag 9 - Favorit band
Dag 10 - Min bästa vän
Dag 11 - Min favoritbutik
Dag 12 - Så här är jag i skolan
Dag 13 - Favorit bok
Dag 14 - En person som alltid gör mig glad
Dag 15 - Mitt drömyrke
Dag 16 - Bästa resan
Dag 17 - Det här får mig att skratta
Dag 18 - Favorit stad
Dag 19 - Bästa filmen
Dag 20 - Min första tanke när jag vaknade idag
Dag 21 - Det här drömde jag om i natt
Dag 22 - Så här kommer jag vara som gammal
Dag 23 - Vad ska mina barn heta
Dag 24 - Mitt favorit ställe
Dag 25 - Någon jag vill träffa just nu
Dag 26 - Barndomsminne
Dag 27 - Min musiksmak
Dag 28 - Mina rädslor
Dag 29 - Dagens klädval
Dag 30 - Bästa tidsfördrivet

bortgjort totalt..

måste bara berätta idag när var  inne på clas olsson och kikar efter en kabel och ser en person som är en total kopia av Niklas Granlöf och jag tänker nu jäklar ska han få igen för det där med sopkvasten i vintras så ja går fram och dunkar pojken i ryggen och säger hej sopan, och inser lite försent att det inte var han.. stackars människan må ju tro att ja har en skruv lös. ber om ursäkt och går därifrån illa kvickt...
för att i våras så tog han en sopkvast ifrån trapphuset och ställde in i min lägenhet och efter ett tag kom det en tant och knackade på och frågade om ja hade sett sopkvasten och det hade jag inte men tanten såg den så jag fick världens utskällning...
stackars pojk måste ju trott att ja va dum  huvet och undra om han fick ont i ryggen?
piiinsamt!
Kram s

onsdag.

Vaknade imorse av att mamma for runt som en galning fram och tillbaka.. Gjorde mig iordning och åkte med bussen till stan och gick till lägenheten med lite grejor och sen vidare till skolan, hade bara mentor idag för att på fotolektionen hade vi ingen lärare så vi fick jobba själva och eftersom jag var klar med mina bilder så gick jag hem efter en stund.
När jag kom hem till lägenheten så deckade jag på soffan på en gång och sov i två timmar. Drog ner en sväng på stan och mötte upp emma för och följde med henne då hon skulle käka, sen drog hon vidare och jag gick och mötte upp malin och hennes familj, vi gick och kikade lite på stan och jag köpte mig en skjorta från gina då ja hade presentkort där och sen blev det lite annat smått och gott. avslutade det hela med en fika på stan. Mysigt.
Sen när jag kom hem från stan så blev det till att dra på sig träningsklädera och drog ut och sprang en sväng.
Nu blir det till att städa lägenheten.
Kram S

död!

Totalt död efter boxningen.. känns som om det blir jobbigare för varje vecka haha. stack där ifrån lite tidigare ikväll för det är ju desperet, det går ju verkligen inte att missa. underbara serie!
Ne nu blir det till att hoppa in i duschen och sen sova. Känns som om man kommer behöva en lyftkran för att ta sig upp ur sängen imorgon!
Kram S

slappdag.

vaknade klockan sju imose av alarmet som ringde. Börjar egentligen klockan halv 10 men vi hade skolfoto 10 över 9 och klassen skulle samlas innan och vi skulle fixa några plojgrejor. haha inget mer om det. hade religon sen och den slutade runt 11. Och då var det slut för dagen. Ingen långdag direkt.
Gick ner på stan en sväng och fördrev tiden tills ja skulle ta halv 1 bussen hem. Åker hem varje tisdag för jag tränar  boxning i ammer.. Kom fram till hammarn runt 2 och gick till mamma och tog bilen av henne och mötte upp malin och vi for till krokvåg och hämtade transporten som mamma och frida ska ha ikväll då hon har hoppträning.  Sen under eftermiddagen så har jag uträttat en hel del ärenden, fick bland annat ett paket ifrån hästshoppen som jag beställde för ja vet inte hur länge sen. Och äntligen kom mina grejor som jag väntat på i en hel eveighet.
Under kvällen har ja försökt att fixa designen här på bloggen men det går inge vidare.. orkar inte hålla på att knåpa en massa med koderna längre idag. får ju spunk. Det får duga sålänge tills ja ids göra något annat.
sitter nu här och laddar upp inför ett hårt boxningspass.. ganska så peppad faktiskt.
Kram S
Mitt fina hjärta! <3

Ops.

här var det bra dött. Men det blir så när man inte har någonting speciellt att skriva om. Men måste erkänna att jag har sakna att blogga lite, inte för jag vet hur många som läser min blogg.
Under den senaste tiden som jag inte har bloggat så har jag hunnit börjat skolan, sista året nu, äntligen! Redan skolless. Så mina dagar ser ganska likadana ut, skola på dagarna, träna, och sen hem. haha.
Under helgerna så blir det mest till att köra en massa bil hit och dit och umgås med folk som alltid får en på bättre humör.
Vi har även fått hem vårat löpband och crosstraiener nu så nu är jag i full gång med att träna.
Skolan rullar på och har ganska slappt schema.
Idag började jag skolan klockan 10 med psykologi och sen historia i tre timmar.. Efter det så var jag och gymmade i 45 minuter. Sen så mötte jag upp emma på stan och vi gick och fikade på törnes, mötte även pernilla och moa där så vi fikade, drack en chailatte, finns inge godare. och nu under kvällen så har jag pluggat lite och fixat i lägenheten lite.
Och nu har jag nästan kommit tillbaka från en springtur. Kommer nu på när jag sitter här och skriver att jag inte har någon mjölk hemma och jag måste verkligen ha det till teet annars går det inte.. bara att klä på sig och gå och köpa..
Kram S

RSS 2.0